Iztacalco til Mixcoac

Det jeg har lavet denne uge har mestendels været at gøre det sådan at app’en kender til byer og geografisk steder i det hele taget. Så man kan sige “jeg skal fra Samsø til Jylland” og så finder app’en ud af hvad det vil sige, i stedet for at man skal sige “jeg skal fra Sælvig Havn til Hou Havn”. Man kan stadig gøre det men hvis man hellere bare vil bruge nogle bredere geografiske betegnelser – og det vil man typisk – bliver det muligt. 

Jeg har lavet det meste af benarbejdet nu, det primære der er tilbage er at få det testet grundigt og så at få lavet brugergrænsefladen i app’en. Af forskellige grunde tester jeg ikke med danske køreplaner, til det bruger jeg gerne data fra Mexico City. Det er fordi betingelserne for de danske køreplaner gør at jeg ikke må bruge dem til at teste med. Plus de mexicanske data er meget mindre og nemmere at have med at gøre.

Det betyder at for at teste nye funktioner til de danske køreplaner bliver jeg nødt til at sætte mig ind i hvordan det tilsvarende virker for Mexico City, så jeg kan afgøre hvordan testene skal opføre sig. Så så lærer jeg osse lidt om det.