A til B på en iPhone

Eller, det vil sige en meget meget lille del af A til B. Og, det vil sige på en iPhone simulator.

Det ser måske ikke ud af så meget men "E Main St / S Irving St" er navnet på et stoppested fra et test dataset jeg har, og jeg er nået langt nok til at jeg kan lave en iPhone app der indeholder det data set og den samme kode som på android der kan finde ud af at læse fra det.

At vise navnet på et stoppested er selvfølgelig ikke nær nok så nu skal jeg i gang med det næste trin: finde ud af hvordan man laver brugergrænseflader på iOS. Jeg ser mængder af instruktionsvideoer om den slags i øjeblikket og så snart de har dækket det jeg skal bruge går jeg i gang med at lave det.

Der skal nok blive en iPhone app ud af det her tænker jeg.

Nøglen til overhovedet at komme så langt er at jeg har opgivet min gamle mac og købt en ny. Eller, jeg siger ny, det er en brugt en fra 2013 som var på januar-tilbud. En sprit ny mac er grotesk dyr og i øvrigt er jeg bitter over at jeg overhovedet skal købe en for at kunne lave en iPhone app. Ingen krævede at jeg købte en ny computer for at lave android udgaven. Men den er rigtig hurtig, det er pludselig en fornøjelse at arbejde i XCode.