Hvor langt er du: flere eksperimenter

Efter det sidste ikke 100% succesrige eksperiment med at gennemskue hvor brugeren er på en rute prøver jeg lidt flere ting. Næste forsøg har været at tage med i betragtning hvilken retning brugeren bevæger sig i. Det virker faktisk ret fornuftigt på de eksempler jeg har afprøvet.

Ruten jeg prøver her går fra København til Aalborg og i eksemplet fra sidst hvor der er forvirring omkring Vejle, hvis du bevæger dig i den rigtige retning kan den nu finde ud af at du er på vej fra Vejle mod Hedensted osse selv om du faktisk er tættere på en linje mellem Brejning og Vejle.

Omvendt hvis du bevæger dig i den modsatte retning af ruten er den om muligt mere forvirret end før. Sådan må det lissom være. Og i øvrigt hvis du sidder i et tog der kører den forkerte retning på skinnerne har du større problemer end at din app er forvirret.

Det løser dog ikke alting. Omkring Århus er der stadig et problem, dog et mindre nu end før.

Der skal nok noget mere snilde til plus for de ruter der kommer alt for vidt omkring mellem stoppene må man måske i sidste ende falde tilbage på at beskrive ruterne mere detaljeret så app'en ikke behøver gætte så meget.