Småting

Over de sidste par uger har jeg ramt ind i lidt forskellige uhensigtsmæssigheder ved app'en som jeg besluttede mig for at forsøge at fixe denne uge. Nogle af dem ordnede jeg i går, et par stykker i dag, og nogle af dem har vist sig ikke at være noget jeg kan fixe.

Et problem har været at tidligere når man fik vist afgange mellem to stop hvor man skulle gå i en eller begge ender så viste den ikke afstanden man skulle gå. Det har jeg lavet om nu, og jeg benyttede mig af lejligheden til at rydde lidt op i hvordan afgange bliver vist i det hele taget.

Her er efter:

Og her som det var før:

Det er ikke specielt gennemgribende men en forbedring. Et specielt smertespunkt tidligere er at jeg skrev 40m et sted i betydningen "der er 40 meter" og lige ved siden af kunne der stå 40m i betydningen "om 40 minutter". For klarheds skyld står der nu altid 40 min når det er tid, 40m når det er afstand.

Et andet problem jeg opdagede er at de fleste (alle?) færger pludseligt mangler. Det viser sig at det gør de osse på rejseplanen og google maps – så der er et underliggende problem med rejseplanen. Det kan jeg ikke gøre så meget ved, andet end at gøre dem opmærksomme på, hvilket jeg har gjort.