Spam og selvpromovering

I sidste uge blev jeg færdig med den nye hjemmeside. Jeg er faktisk helt godt tilfreds efterhånden.

Det tog noget tid at få videoen til at fungere som jeg gerne vil have den til men jeg synes jeg er endt med noget der fungerer selv når man ser siden på en telefon, og det var målet. En del af udfordringen var osse at få det lavet så det giver mening hvad der foregår på skærmen og jeg ved ikke om det jeg har lavet er perfekt, men jeg tror det er godt nok.

Jeg lagde sidste hånd på hjemmesiden fredag eftermiddag og så tænkte jeg, jeg poster om app'en på reddit på mandag. Jeg har tidligere postet på r/Aarhus og jeg syntes jeg fik noget mega godt feedback. Plus det virkede som om folk syntes det var relevant. Derfor tænkte jeg, hvis jeg nu poster på r/Denmark er det sikkert fint og jeg havde allerede nogle halvhøje forventninger til at det ville blive godt modtaget. At poste på reddit i det hele taget ligger i forlængelse af min ide om at gå direkte til potentielle brugere.

For at springe direkte til moralen, min post var oppe nogle få minutter så endte den sådan her

Så, det var en skuffelse. Som i, ligge vågen om natten, har ikke arbejdet siden, har mest lyst til at opgive projektet niveau skuffelse.

Det har ikke noget med det der skete på reddit som sådan. Det er mere at jeg er enig – det jeg postede var spam og selvpromovering. Jeg troede oprigtigt det var noget der ville være nyttigt for folk men hvor meget af det spam jeg modtager, og som jeg synes er mega irriterende, er fra folk der lige så oprigtigt mener det de sender vil være nyttigt for mig? I hvert fald en del er jeg sikker på. Den slags, og en masse andet af samme skuffe, har jeg grublet meget over de sidste par dage.

Jeg er stadig ikke færdig med at gruble men i hvert fald en smule af min motivation for at fortsætte er kommet tilbage. Min tanke lige nu er at jeg holder resten af ugen fri og laver alt andet end at arbejde (og at skrive dagbog tæller åbenbart ikke som arbejde). Når jeg så kommer tilbage næste uge går jeg i gang med at arbejde på automatisk opdatering, det vil sige at køreplanerne bliver opdateret i app'en helt automatisk når der kommer nye uden at jeg behøver gøre andet end måske trykke godkend et eller andet sted. Det skal jeg have lavet under alle omstændigheder og det er en forudsætning for at jeg kan holde op med at arbejde aktivt på projektet. Når det så er på plads ser jeg hvordan jeg har det og tager stilling til om projektet er slut. Hvis jeg kender mig selv ret er det ikke, men det vil vise sig til den tid.

I mellemtiden forsøger jeg mig med lidt mere selvpromovering og hvis jeg finder noget positiv respons og måske endda nogle nye brugere vil det gøre det meget nemmere at fortsætte. Hvis ikke er det selvfølgelig surt men det vil osse være nyttig input.